Herfstvakantie sluiting klik hier voor meer informatie

 

 

Beste klant en gast van Kampeerdump.nl

In verband met de Herfstvakantie en beursbezoeken zijn wij van Maandag 18 Oktober tot en met Vrijdag 29 Oktober gesloten, in deze periode zullen we geen tot zeer beperkt email beantwoorden en zijn we telefonisch niet bereikbaar. (zaterdag 30 oktober zijn we weer telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00)

Tijdens onze sluiting kunnen orders wel geplaatst worden in onze webshop, de aangegeven levertijden die bij de artkelen staan zullen dan ook gelden vanaf Maandag 01 November, artikelen waar staat voor 16:00 besteld kunnen op Maandag 01 November worden uitgeleverd of worden opgehaald, u ontvangt hiervan per email of telefonisch bericht van een van onze medewerkers.

We zullen alles in het werk stellen om de levertijden voor u zo kort mogelijk te houden, tijdens de Herfstvakantie zullen we de binnenkomende orders al afroepen bij onze leveranciers zodat we de meeste orders Maandag 01 November kunnen gaan uitleveren. 

We hopen op uw begrip, en wensen u namens het gehele Kampeerdump team een fijne Herfstvakantie toe.


Team Kampeerdump.nl

p.s. tot en met zaterdag 16 oktober zijn we nog gewoon bereikbaar en tot en met vrijdag 15 oktober kunnen we de artikelen waar bij staat voor 16:00 besteld nog als laatst op deze vrijdag aan u afsturen.


© 2010 Kampeerdump.nl - A-merken tegen bodemprijzen!